Friendly week

Detta blir en riktigt kompig & jobb-vecka.
Har hunnit med att träffa Mia..sprang dit med en sconesdeg i tisdags och hon koka tevatten som vanligt och jag drack väl en 4-5koppar...som vanligt..tur att det inte är kaffe jag dricker...tänk hur magen hade vart då.

Sen blev d raka vägen t stadem onsdagen...roadtrip med Josephine "Mästerköraren" väntade.

Jaha bad hon mig läsa kartan...kan jag läsa en karta ordentligt nej...körde vi fel på dit vägen...faktiskt så e svaret nej.
Körde vi fel på hemvägen...JA
Vi lyssnade för mycket på Spice Girls och tittade för lite på vägen damt att Josephine hade som försvar att "hon följde ju bara trafiken".
Jo det va ju bra om det inte vore för att all bilar på en väg faktiskt inte ska till samma ställe...och framförallt inte vårat ställe. Tydligen skulle alla bilar till Bovallstrand medan vi skulle ut t E6:an och Uddevalla.

Som ni kan se på kartan blev det ju en liten (men vacker) omväg.

Vi var alltså i Smögen och filurade lite...

Åt lunch och fika på ett berg och när vi skulle ner för berget ja vad händer då?
Jo jag lyckas ju klanta till det...vem fan e chockad..inte jag iaf. För precis innan jag bröt foten lite så tänkte hjärnan att "oj..här kommer jag nog att vricka foten".
Då kan man ju undra varför inte hjärnan bestämde sig sör att kroppen skulle ta en annan väg eller ev. skita i att vricka foten??
Snet trampade jag iaf så inih*lvete vilket nu har resulterat i svullen fotled och linda.

Jag tror jag behöver en ny kropp..den jag har är inte att lita på, den vrickar sig o gör ont o klantar sig om vartannat...why why why??

Igår tog jag o hjärtat till vara på den soliga dagen på ett berg på kusten..


Vilket resluterade i tokbränt bröst och en liten huvudvärk...kände oss totalt urblåsta efter 3timmar men det är ju alltid kul o ses eller hur?? Även när det blåser storm på oss!

Nu väntar jobbhelg o barnvakteri.

Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0