Hej & välkommen

Jag tröttnade totalt på min gamla blogg o hade inget o göra o vad gör man då??
Man byter namn o skriver om samma saker..och kanske lite nya saker. =)


Såhär ser jag ut...är blond från början men ones you go brown you never go back. Inte den här gången iaf. Har varit både blond, röd, lila, nästan svart, gul, randig, mörk/ljus o mörk, men nu har jag stannat på mycket mörk. Bara så alla vet.

Heter Sofia, är 24år. Bor i en liten by i mellansverige i ett blått hus med mamma och pappa.
Hade sambo, jobb o ett eget liv tills för exakt 1år sedan men saker och ting ändras, vi förändras, man vill gå vidare.
Jag tror att vi ville det båda 2 men ingen vågade att ta steget förrän han gjorde det en dag.
Det va heartbreak, det va tårar, det var mycket varför......men såhär ett år efter kan jag se tillbaka o känna att vi gick åt rätt håll...åt olika håll.
Så det blev till att flytta hem till lilla mamma Lisbeth och pappa B-O Kalaskulan. (Seriöst ser det ut som han när som helst ska föda ett syskon.)

Mitt liv ser just nu ut på detta vis:

* Arbetar som timvikarie på byns ålderdomshem, ett jobb som är givande och tacksamt men som jag är enormt, fasanfullt, fantatiskt trött på och vill bort ifrån.
* Jag betalar hyra till mina föräldrar och hjälper till med allt i hemmet så vi 3 delar på det mesta, är trots allt vuxen.
* Längtar otroligt tills dagen då jag bestämmer mig för vilket håll jag ska gå och hur jag ska komma dit.
* Jag är frammåt, ärlig, rolig, väldigt social men oxå ganska feg och rädd för mycket, att saker ska gå fel, att inte vara omtyckt och att jag ska misslyckas. (Vilket nog är väldigt vanligt för många, särskilt oss unga som int vet vart vi är på väg.)
* För tillfället är jag inne i en liten liten depp-period eftersom hösten närmar sig och jag inte har en plan.
*Jagär oxå inne i nån form av tjejperiod där jag tycker att vad jag än tar på mig så ser jag tjock ut, oxå ett vanligt men otroligt trivialt problem. Det går ju upp och ner det där. Ska rensa ur garderoben snart o ge bort en del som jag inte trivs med.
Gott råd till alla..gör er av med kläder som sitter fel, för tajt, för löst, fel färg, förkorta, som är sönder, eller som ni inte trivs i för vet ni, DET KOMMER INTE ANVÄNDAS! Jag vet, den där tröjan du köpte för att tjejen i butiken såg så avslappnat skön ut i den kan du ju inte slänga, fast du själv känner dig som Barbapappa i samma tröja. GÖR DIG AV MED DEN, o släng med d för små jeansen...d ger dig bara dåligt samvete.
* Jag shoppar över min budget hela tiden.
* Jag dricker gärna massor med grönt te men nästan aldrig rött.
* Jag skickar otroligt många sms till Caroline eftersom vi vet att vi alltid svarar och att vi alltid har nåt bra o säga till varandra o inte är dömande vad som än händer, love you!
* Är singel o trivs gott med det, men dejtar runt o känner o klämmer lite när lusten faller på.
* Drömmer om att jobba med något kreativt, något där man får sitta o spåna dagarna i ända och inte bara ser resultat i pappren o statistiken uta mitt framför ögonen. (Dekoratör kanske?)
* Har än en gång fastnat i SATC och ser kanske 3-4avsnitt per dag.
*Min mage hatar mig för att jag äter massa mjölk trots min allergi.
* Jag är otroligt nöjd men min umgångeskrets för tillfället och känner inte att jag saknar nåt, syster, hjärtat, bästis, gamla gänget, nya gänget, svägerskan, brollan, familjen, släkten, killkompisar...alla former finns och jag är så glad för det för jag kunde ju lika gärna haft otur o inte haft nån o vart ute på gatan i kylan.

Ja det är väl så det ser ut just nu så...Välkomna till livetidenlillabyn. =)

Köss

Kommentarer
Postat av: Mia

kul med ny blogg!! vill också göra något med min men jag vill inte att alla kort ska försvinna =(

2009-08-02 @ 19:49:55
URL: http://spaaniz.blogg.se/
Postat av: evelin

tjena sofia. ser att du precis som ja ledsna på de gamla. NYA TIDER NY BLOGG :P allt bra annars? förresten.. e du inte 24? ha de gött. kram

2009-08-02 @ 20:02:04
URL: http://enlitengiraff.blogg.se/
Postat av: caroline

e du säker att det inte e en kontaktannons detta=) haha

2009-08-04 @ 13:53:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0