ä men tjenare

Jag har fått nån ny märklig energi som gör att jag inte tycker det är så kul o sitta inne hela dagarna och glo på tv. Idag har det vart jobb, promenad med Livan och ikväll blir det 2träningspass på raken. Har tänkt moffa och goffa i helgen hos älskade Caroline så d e bara att hänga i. =)------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Är även evinnerligt trött på att bara sitta här och vänta på att dom ska ringa om jobb. Har väldigt mycket fritid som jag framöver planerar att lägga på lite vettiga saker. Därför har jag med omedelbar verkan gått med i "Grästorps Framtidsförening" En relativt nybildad förening som anordnar den årliga festivalen och om 3 veckor "Nossans Ljusfestival"  med ljusspel, underhållning mat, spökhus och massa andra mysigheter.
Ska bli himla kul att bli en föreningsmänniska och kanske kan man även knyta lite nya kontakter och det är ju aldrig fel. =) Så jag är mycket nöjd med beslutet och hoppas att det är fler som är det. Haha!

Jag blir däremot heligt förbannad när jag läser på Mias blogg (länk finns till vänster till hennes blogg).
Läkarintyg, flera stycken o allt på att hon inte får jobba och ändå ger Försäkringskassan avslag. Hur fan är det möjligt..ska hon jobba o föda samtidigt o sen bara fortsätta jobba eller vad är tanken? Om dom inte går på läkarintyg va sjuttan går dom på da? Vilka jävla regler!!!!!
Det är ju inte klokt!
Men nu har hon skrivit ett mycket BRA o argt brev som ska skickas till FK och till tidningarna med i mitt tycke.
Det kan ju inte få gå till så.
Upprörd!!!

KössKommentarer
Postat av: Mia

tack gumman!

2009-09-17 @ 17:52:17
URL: http://spaaniz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0