Känns som måndag, igår va d söndag..eller?

Hoj hoj lite uppdat
...orka inte i helgen...kan börja med torsdagen som slutade i taxiresa med "Bengan" som vi nu väljer att kalla honom...vi är "85a, 86a 89a..Nu kör vi-gänget" haha

Jag vill nästan inte säga vart vi hamnade till slut...

Say no more!
But i really like you girls!

------------------------------------------------------------------

Eftersom jag tog en extra dag i Växjö så känns det som om det var söndag igår och måndag idag...så Caroline om jag e sen på ´lördag är det för att jag trodde att det bara var fredag...;)
Idag har jag tagit tag lite i dagen iaf o vart på AF på ett litet möte...fick lite info o hjälp med att förbättra CV:t och tips på massa olika jobbsökarsajter...så lite gav det allt.
Fick även veta att jag tydligen har en ny arbetsförmedlare...och ingen handlingplan, vilket jag har haft förut.
Lite dåligt men info från deras håll kan jag tycka.
"Jobbgarantin" lät ju så bra i början med möten o coaching o hjälp från alla håll o kanter men jag kan ärligt säga att jag inte hört ett ljud från nån på AF sen i..tja...maj kanske.
Jag begär inte att dom ska pjåska med mig som ett barn vareviga dag men ett litet "Hej hur går det?" "Kommer du någon vart?" "Du har en ny arbetsförmedlare"...bara nåt litet sådär så jag vet att dom vet att jag finns.


Nu får farsan säga vad han vill..elementet ska vara på när jag sitter vid datorn...kan ju för sjutton inte sitta med vantar inne i september!!!
Han och jag är lite som Prosten och prostinnan i barnboken "Morfar Prosten" som kanske någon mer än jag och mina syskon läste som liten.
Alltså Prostinnan går och skruvar upp elementena och Prosten går och skruvar ner dom om vartannat o så håller de på hela hösten/vintern. Precis så är det här också.

Helgen va iaf bra...som vanligt iVäxjöstada..finner sånt lugn när jag är där...troligtvis för att det är så kravlöst för mig där. (Som C sa.) Det är som semester.


Prövade lite olika ..inget föll mig dock riktigt i smaken.


Mina o Maria river av en gammal schlager.

Jag o Mackans underläpp hade mycke o prata om.
(Nej det är inte som det låter...me läppen alltså..hörde själv att d lät lite wierd.)

Här tror jag vi försöker oss på Lena och Orup..en låt Maria aldrig hört men ändå vann på..WTF??


Vi misstänkte starkt att Bing hittat nån liten hundsprit i lägenheten för han va verkligen slak på söndagen han me...

det blev mycket tv, lite promenad, lite shopping, lite vin, lite sång
(om man nu kan kalla skrålandet framför Sing Star för sång. My god!)


Undra vem som kommer få användning för ett sånthär par först..vill gå på ett stort fint maffigt bröllop åtminstone 1gång innan man fyller 30 o allt börjar hänga!!! :)


Den här specialbeställda tavlan fick syrran o Maciejlotta i inflyttningspresent av vår familj.
Enkel men säger mycket och passar vartsomhelst.

Nu har jag fått i mig crepes med skinkfyllning..möms..o 2 stooooora koppar te så väntar snart ett nytt Idol-avsnitt & Kändisdjungeln...har ju ingen av d roliga kanalerna så man får ta vad som bjuds.
Tycker att det är fascinerande att kändisarna blir helt lyriska så for de får lite chips eller vin eller kött eller vad som helst. Som att dom levt på ris och bönor i månader.
Sen är ju Rafael Edholm s¨jädrans fantastiskt snygg så man blir ju alldeles till sig i trasorna. Får man se ut på detta vis..o varför är han inte yngre???

Väntar på ett litet mejl oxå, eller flera faktiskt..som kan hjälpa mig så att inte vardagen blir så grå.

Köss

va fick ja på på cdspelarn nu?? Army of lovers..ha där ser man!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0