Konstig helg.

Detta har vart en konstig helg.

I fredags var jag i stan o tokshoppade och fick med mig massa fint hem. TACK VILA-TJEJER I LOVE YOU!!!

Sen mötte jag Agga för mat och finkultur i form av Josephines och Endorfin-teaterns uppsättning av musikalen "Tolvskillingsoperan".

Det kanske inte var riktigt min typ av musikal, annorlunda låtar och ruff dialog.
Men dom genomförde den bra och Josephine blir verkligen en helt annan på scenen. Jag kommer liksom på mig med att vakna till emellanåt och tänka "Men det är ju våran Josephine som står där, våran flummroliga kompis där på scenen".
Okej ingen stor scen men alla börjar någonstans och jag hoppas hon fortsätter och fortsätter och kan komma vidare för hon är verkligen superduktig!!!
Jag slet med Lars ut på en promenad i skogen...luktade väldigt gott...mer promenader för oss tycker jag.Ibland e d gött o titta på oxå. =)

Igår var det jobb och kick-off.


Idag var det meningen att jag skulle t Ågatan på morgonen och måla några barnansikten till en bild i tidningen...det var bara det att det tydligen är "Alla griniga barns-dag" idag och det visste inte jag.
Alla 4 barnen visste det dock...men har man med 1 till 4åringar att göra så är det smällar man får ta ibland.
Tidningen fick iaf sin bild t slut trots stort motstånd under sminkningen.
Tack för hjälpen! =)Lite och pyssla med under veckan men jag hoppas på en bra veckan oavsett. Ska försöka hinna klappa Mahlin på magen. Ser fram emot nästa helg, både Vårmarknad och firande av Natalie i deras nya hem. Ska bli supermysigt.
Nu ska jag se alla avsnitt av "Jakten på Julia"! =)

Köss

Kommentarer
Postat av: caroline

sötnos!!!

2010-04-12 @ 09:53:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0