Festivalen

Ja nu är det äver en vecka sen festivalen ägde rum och jag har inte bloggat nåt om det...blev så slukörd så har bara velat ta det lugnt i förra veckan (förutom jobb då.) Måndagen och tisdagen tillbringade jag i en säng eller soffa oavsett var jag befann mig.
Va ju en riktig tv-kväll i måndags med syrran och pappa. Mysigt.
Men iaf...festivaldagen var väl bra..såklart. ;) Vädret va helt fruktansvärt jobbigt under förmiddagen och en bit in på eftermiddagen. Som om nån stod o hällde hinkar med vatten på en...stackars Martina på scenen fick kämpa för att hålla sig på plats o barnen i talangtävlingen fick verkligen sakta in på dansstegen för att undika olyckor.
Blev bättre vid talangfinalen dock.

(På morgonen såg man ju färsch ut iaf...lokken "Dränkt katt" passar mig inte.)

Poliktiker kämpade väl, loppisen verkar också ha gott fint och många var med och sprang Hälsoloppet.
Alla brukar ju sparka sig själva i baken efter semestern och Folkhälsoloppet var nog startskottet på en träningsperiod för många.

Kvällen gick som vanligt alldeles för fort..vilka jag pratade med och träffade vet jag knappt, men tråkigt det har man aldrig på den kvällen.Triss i Johanssons....same time same place.

En av dom goaste tjejerna och en av dom snällaste människorna jag vet, det är Martina det, inte ett ont ord, ingen klagan, gnat o tjöt. Lite trötter e hon nu för tiden, men det har ju sina orsaker. =)

Ja som sagt kvällen gick fort och när jag vaknade hade jag fel Emanuelsson bredvid mig...BLI INTE RÄDDA NU. Han sov bara ruset av sig "brorsan", inte en min han rörde när vi gav oss iväg till farmor vid 15tiden.
När vi kom hem igen ett par timmar senare var han borta...VIPS bara.

Gick sedan o jobbade natt....va nog inte alltför rolig att ha och göra med men ibland får det bara vara så. Det är nog inte bra med nattjobb i längden...jag blir så jädra grinig o trött, får huvudvärk o e allmänt TRÖKIG!

Men man ska vara glad att man har jobb eller hur brukar vi säga?

Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0