Denna tårta den ska vandra.....

....från den ena till den andra. Ja det fick den verkligen göra idag.

Va blev det ett stop hos brorsan som tog sig ett par bitar till barnen.....sen vandrade den vidare till farmor och Hasse där ytterliggare 3 bitar försvann....till sist landade den hos pappsen. Sa till han att han fick äta så mycket han ville och slänga resten. Den hade ändå blivit slängt imorrn, synd på en så god tårta.
Blev långt häng hos farmor...när jag kom dit va hon i färd med att baka tekakor för hon va så uttråkad men när jag kom sket vi i det o fixade lite lunch istället mmmm lax och lyx. Vi han äta 3 gånger på 5 timmar...inte illa. Vi tänkte börja spela kort men så kom vi på att det måste smakas på kransen jag hade med först o så te till det. SEN blev det ett parti Chicago och ett parti 500...vann båda men farmor var glad ändå.
Hasse skuttade in genom dörrn vid 19-rycket o då blev det limpa, julskinka och ännu mer te. Kommer la pinka "lika e race horse" inatt. Men det får det va värt. ;)

Vi luskade reda på lite gammel fudge i frysen oxå...smakade alldeles utmärkt.
Så när jag knallade hemmåt va jag gött mätt...ingen mer mat förrän i mörrn då jag börjar dagen med barnens lussefirande på dagis. Ska vara kameraman eftersom brorsan ska vara trubadur.

Dags att slå in lite julklappar.

Har vart en helt fantastiskt fin dag idag.....look at this.


Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0