Igår va det mys med snöööö....

.....tänk att det kan ändras så fort. När vi åkte hem från storstan idag efter en frusen natt (hade blå läppar), såg man knappt handen framför sig. Blev bättre efter Thn men i vilket fall som helst så förstörde snön min dag.
Skulle fått dubbelbesök (C & A och M, S & E) men ingen ville ge sig ut i snökaoset och jag förstår dom...klart man hellre stannar hemma än utsätter sig för sliriga vägar...särskilt med lilla Ebba.
Deppade ihop en stund, hade ju sett fram emot lite glöggmys, julklappsbyte och lite kompiskramar och nu blev det inget av nåt. :( Jättetråkigt.

Parkerade mig med seeeeeen (13:20) frulle/brunch/lunch(?) vid tv:n och där har jag blivit sittande större delen av dan. Inte haft lust att gå nånstans eller ta mig för nånting...eller jo, slog in några julklappar som kom med posten häromdan.
Är hyffsat nöjd med inhandlade julklappar iår än så länge. Känns som jag hittat grejer med lite eller väldig personlig touch och det är alltid det bästa enligt mig.
Skulle spelat bingolotto men ingen lott blev köpt....satt ändå och kollade och fick en "Fucking Åmål"-flaschback.

"Har du ingen lott?"
"Nä...."
"Man kan ju inte sitta o titta utan lott....vaffö sitter vi här o tittar för"?
"Roligt o se när dom vinner....se hur mycke dom vinner".

Men det va Tommy Nilsson och färgfemma och julsånger så det var lite mysigt att ha i bakrunden medan jag sorterade kort på datorn.....det är dags att framkalla en hög snart igen.

Polka är göttit....inte provat te´t än...men kan tänka mig att det är toppen.

Nu ska jag borsta tandsibissingen och krypa i säng....klockan ringer tidigt imorrn..brrrr....


Köss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0