Astro

Stenbocken 22/12-20/1

Vänner, nöjen, resor och äventyr lockar. Du är väldigt sugen på nya upplevelser eller på att förändra din vardag rejält. Utmaningar skrämmer dig inte det minsta och du är duktig på att få vänner och kollegor att känna likadant. Två spännande veckor som du njuter av i högst tempo.

kärlek/sex
3
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Stenbocken 21 december – 20 januari

Ha siktet inställt på karriären i år. Om du har förberett dig noggrant och inte tagit några genvägar kan detta bli ett framgångsrikt år då du får uppleva en höjdpunkt i din karriär. Du kan räkna med att få större ansvar och möjlighet att etablera dig i en ny, mer ledande roll. Om du inte följt ditt hjärta och befinner dig på en plats i karriären som inte känns rätt är detta året att göra en radikal förändring och börja gå en väg som passar bättre överens med det du egentligen vill göra. Du behöver kritiskt granska dina framtidsplaner och släppa projekt som inte leder någonvart. Försök att satsa på att bli mindre självkritisk och ta tillvara dina talanger som du inte tidigare givit utrymme till att utvecklas. Din ekonomi kan förbättras under året och nya jordnära idéer kan visa sig bli lönsamma. Lägg fram förslag hemma eller på jobbet. Pluto har nu gått in i ditt tecken på allvar, vilket kommer att omforma många områden i ditt liv. Det blir viktigare för dig att känna att du har kontroll och kan använda din energi på ett effektivare sätt. Kärlek och relationer kommer också att ta upp en hel del tid, speciellt under våren och sena hösten.
Sambo? Din konservativa attityd till förhållandet kan behöva bli mer flexibelt. Undvik att fastna i rutiner.
Singel? Bli mer uppmärksam på vad du söker hos en partner. Våga satsa på ett nytt förhållande med någon som förstår dina innersta behov och önskningar.
Passionsdatum: 14 januari, 9 juni, 21 december.
Passionstips: Börja förspelet med sensuell oljemassage. Smek varandra i minst 20 minuter var. Värm oljan före och tillsätt några droppar äkta jasmin.

Tja det ser la ganska okej ut va?.
Det här med karriär är ju verkligen en bit som ger mig ångest & som jag måste & vill ta tag i.
Kärlek har jag ju för fullt i mitt liv just nu, lyckliga jag.

Köss


Kommentarer
Postat av: Linda

jag visste inte att du va stenbock :O! men det är ju jag också så det låter ju väldigt bra det där :D

2010-01-20 @ 12:53:47
URL: http://spanis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0