Korthajar!

Dett är en bild på 2st korthajar.

Det kan se ut som en helt vanlig mormor och morfar men ICKE..dom låter en vinna en gång eller 2 sen hugger dom till! Och man förlorar allt!

Men jag gillar dom ändå på nåt vis.
Det är ett jäkla privelegium att ha så fina, friska, pigga, klara morföräldrar. Det vet jag nog efter mina små år i vården att det är verkligen inte alla barnbarn som har sådan tur.
Bingeling har bott hos dom hela helgen medan hans "mor & far" har varit iväg till andra djur o ätit hotellfrukost och annat trevligt.
Rätta mig om jag har fel men han har väl inte alltid suttit o tiggt vid bordet på det där viset? Kan det ha nåt med gottiset mormor sticker åt honom under bordet? Kakor, leverpastej & en o annan skinkskiva?

Det har varit totalt skitväder (enligt andra) hela dagen...själv har jag inget emot en ruskdag eller 2 mitt i sommaren...I actually like it!

Har precis fixat till Fischtacos...mycket enkelt...du köper 400g lax och en påse Santa maria Fish taco kryddmix så står det på påsen hur du ska göra och vad som behövs.
Det blev faktiskt himla gott...grönsaksutbudet på Storgatan var inget o skryta med men man tager vad man haver som min vän David brukar säga, när man talar om trollen föresten så kommer dom (eller han) snart....det ska röras på flägget nämligen. Som sagt igår va sista pizzan på länge men o låta bli att äta pizza kommer man inte så långt med.


Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0