Live from Ö-väg

Trevligt av dig David att du meddelar hur det går i Båstad. =)
Brats, champagne & brudar om vartannat....inte riktigt vad nörden från torpet är van vid. ;)


Men han döljer skickligt att han inte brukar hålla i en sådanhär stor flaska. Det är bara kotettfrisyren och 08-dialekten som saknas så skulle han lätt kunna tas för en i gänget. Men det beror nog på om han har flipflops eller brat-pjuk på fossingarna...?? Nå va hade du när bilden togs?

Iaf....bloggar frå syrrans dator....måste ringa Jens o höra om jag kan hämta min egen imorrn o fixa ett mobilt bredband oxå.....min första egna dator...=) Fantastiskt. Kommer bära med mig den o kameran everywhere...lite jobbigt kan tyckas...men men men....

E rejält partysugen o det blir ju inte bättre av att se folk festa i Båstad, höra om L:s festkvällar, få massa drink-mms från C-hjärtat o.s.v.
Men om denna vecka e fullsmockad med jobb så blir det en jävla skillnad nästa vecka, det ska gudarna veta..bavare mig väl.

Jag kommer ligga i marinad mer eller mindre hela veckan.

Nu när syrran kommit tillbaka till livet...(hon har vart fast i mysbyx-träsket mer eller mindre hela veckan. Går att läsa om här.. http://fickminne.blogg.se )
rakat bena och såvidare, så ska vi slå oss ner och glutta på "Alice i Underlandet", jag tror den kommer vara väldigt wierd..kan fortfarande inte se den gamla tecknade utan obehagskänslor.


Föresten...vem beöver mekaniker när man har en mormor med cykelpump???

Köss


Kommentarer
Postat av: Vinis

Svaret på din fråga är loafers av cred-märket Björn Borg. Jag skulle kunna uppge kalsongsort, längd på innehållet i kalsongerna m.m. - men jag vill ha lite integritet även nu när jag blivit stoff för Hänt i Vecket och andra kändisblaskor!

2010-07-10 @ 19:00:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0