Nya skor, kass humör

Hey heeeey baby oh ah! 2 långa dagar kvar på denna långa vecka. Näpp tänker inte tycka synd om mig själv men mitt humör e väl inte på topp. Men det blir ändring på nästa vecka.

Försökte platta håret och köra med lugg idag...gick sådör. Så fort minsta lilla vindpust kommer så förstörs ju alltihop. Men jag är rätt trött på tofs! När jag jobbar är det tofstofstofs!!! Så j*vla tråkigt! Om jag orkar ska jag gå upp i ottan imorrn o locka det. We will se.

Och till alla som tror att jag är nån lumpsamlande baglady i byn så vill jag bara säga att det råkar bara väldigt ofta bli mycket packning på cykeln, lämnar lite kläder där, lite prylar där ni vet o så får man åka på uppsamlingsrunda nångång i veckan sådär.


Om organiserade lite i garderoben/klädkammaren idag...lite grejer som jag bestämde inte behövde ligga där utan lika gärna kan åka ut i förrådet. Ett evigt flyttande på skit är det.
I villervallan hittade jag tex en kjol som knappt ä använd.

De flesta av mina kjolar tycker jag är för korta....funderar på och rensa bort dem eftersom jag ändå känner mig obekväm i dem....även om det är fina kjolar.

Blev glad idag när L bjöd mig på ett par skor. Mina gladiatorsandlaer fick sluta sitt lilla liv för ett par veckor sen..det var oundvikligt..dom hade liksom gett upp, dom ville inte mer. Men idag fick dom ett par värdiga ersättare.

Snygga och bekväma....när man inte vill gå o klack..vilket jag skulle vilja och kunna gå i hela tiden. Är otroligt otränad i att gå i klackisar. Måste öva när jag dammsuger lr nåt.
Mycket snyggare än plattisar.
Idag åkte Josse & syrran t Lenis i Borås för och för-fira hennes 25årsdag. Pga av jobb så sitter jag hemma med ett cocktailglas vatten.


Skål på er töser i borås!!!

Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0