Midsummer-10

En historia för sig. En historia som utspelar sig på en segelbåt i Marstrand...innehåller fylle 25-40nånting-åringar, blåmärken, sill och potatis, massa vind och vin, glada skratt, trötthet, en del illamående, vänskap och kärlek.


Daken började redan halv 8 med frukostbuffé på Golfrestaurangen som L hade bokat. Mysigt men pga av min stressade person slängde vi änna i oss frullen o cyklade hem igen.


Blev sedan avsläppta i Thn o bytte bil.

I bilen bjöds det på öl och vin o vips var vi framme vid färjan.

O vips igen så var vi på segelbåt...men det sa verkligen inte vips när jag skulle på lilla båten...smidig som ett kylskåp som alltid gjorde att det fick både puttas och dras för att få ombord denna baktunga dam.


Helt plötsligt var det barn på båt och Caroline blev Svarte-Petter och hur det gick till vet vi inte riktigt.
Så blev det sill-lunch och nubbevisa.


Sen tänkte vi ta oss av båten o göra oss iordning....helt onödigt eftersom vi ändå glömde både kläder och smink o typ allt vi skulle haft med oss till toaletten. Det va bara att kraka upp på båten igen under MÅNGA OM OCH MEN...man kan väl säga att jag nog såg ut som en groda i människostorlek på utsidan av en segelbåt. Har ont i armarna än idag efter krakelspektakel-övningarna.

Jag älskar dig så jävla mycket o du älskar mig med fast jag inte kan ta mig på och av en båt som en normal människa!!! <3 ---<-@ PUSS!!!
Sen skulle vi kraka av båten igen (efter min panik-"nejjagkommeraldrigmergåavbåten"-attack).

Det var mycket kärlek på båten iaf. Och alla kärlekar blåste så småningom bort till en restaurang och beställde vansinnesdyr mat och några ölglas.

Titta så smidigt alla andra tar sig av båten dagen efter...usch!

Hej då båten och alla goingar. Verkligen skitnice och bli medbjuden på ett lite annorlunda midsommarfirande men jag tvivlar på att det blir båt för min del nästa år. Men tack tack tack att ni ville ha mig/oss med och hoppas vi ses snart igen....på krogen i törpet kanske hihi!

Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0