B-dagen

Idag är dagen B. B som i Bröllopsdag för Mia och Anders. Kan ni fatta att denna dagen kom så fort. När man fick inbjudan va man ju ko-lugn och tänkte att det där är ju inte förrän om fleeeeera mååååånader.
Men nu är dagen här. Jag är änna lite nervös jag med.
Har ju ingen speciell uppgift på själva festen men är lite nervös ändå, lite skulle ju fixas innan, lite nervös för brudparet, för det jag vet kommer, för brollan och Mi, som är Toastmasters.
Märkte allt på brorsan att han med är lite nervös men det är ju för att Mia är en planerare av rang och vill ha allt perfekt.


Jo så är det MIA! Men just denna dag kan man inte klandra henne. Detta är ju faktiskt en av dom viktigaste dagarna. Men oavsett hur det går, eller hur vädret är, (kl är 13.05 och det regnar, dom gifter sig 15.00 utomhus, oavsett om barnen är glada lr skriker, om det spills på klänningar, om någon farbror blir för full eller om maten tar slut, eller om allt bara blir så fantastiskt som ni hoppades på, oavsett allt så kommer det vara en dag att minnas i nöd och i lust.
Man får ju bara hoppas att ni redan haft er nöd och bara får lust hädanefter. ;)

Nu ska det fixas potatisgratäng, BUSas, packa inför resan och lite annant smått o gått...gud vad denna dagen går fort...SAKTA NEEEEEEER!!!

Ett dygn kvar till plan och paraplydrink! Otroligt!


Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0