Suddigt värre...

nej jag är tyvärr inte full...lr vad man ska säga. Mitt högeröga verkar ha tagit ner skylten och gett upp...va hos optikern idag som tittade på mig mycket bekymmersamt efter undersökningen.

-"Jag kommer skicka iväg em remiss till Ögon, dom ringer nog dig imorrn och när dom gör det så MÅSTE du ta den tiden, lova det!", sa han allvarligt.

Jag nickade lika allvarligt tillbaka.
Så ögonmottagningen får hemskt gärna höra av sig så tidigt som möjligt imorgon så jag får reda på varför det har blivit såhär och vad det kan finnas för botemedel. Kan ju inte gå omkring som halvblindbok längre....huvudvärken har börjat göra sig påmind oxå, klart när ågat får anstränga sig så fruktansvärt....stackars lilla öga.

Inte så jädra kul o behöva säga t chefen som har 1000 saker för sig att man måste ta några timmars ledigt på grund av ett öga....jag kan ju inte hjälpa det men som syrran sa, man känner sig skyldig, som om man hittar på. (Varken hon eller jag har särskilt många sjukdagar att skryta med under vår jobbkarriär.)

Lite orolig är jag allt, har ju ingen aning om vad läkaren kommer att säga...och som sagt, det blev ju inte bättre av optikerns bekymmrade min.
Hmmmhmmm.....

Igår fick Lars ett tokryck på våra fantastiskt smutsiga fönster och åkte iväg för att bunkra upp med fönsterputsmaterial...någon mer som har en man som får sånna ryck?

(Vi ses ut..hej alla grannar, kul att se er!)

Jag kan rekommendera den typen av man...ni vet det brukar ju va så att det är kvinnan som får ett tokryck på strumpbollar, smutsfönster, svettiga lakan o.s.v.....men vi kör 50/50 med rycken.
Mina ryck gäller mest just strumpbollar, tomt kylskåp och sådär medan Lars får lite "äckligare" ryck som t.ex att göra rent i avlopp, under diskbänken, bakom badkaret o såntdär som inte fina damer gärna tar i.

Frågade Lassemaja om detta blev för feminint..."nej det är ju ditt hus" säger han haha.
Va tror ni??? haha...

Häää nu vet jag vad som väntar efter en balja te.....ett ändlöst springande till damrummet...sister you know the feeling!

Köss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0