Gytt

Har fixat och dinat i köket rätt mycket idag...baugat kaugor (=bakat kakor) till helgen, fixat matlådor..eller iaf en blev över efter lunchen.

Chicken tikki masala...du köpe följande:

Valfritt ris
Kycklingfiléer
Tikki masala spice mix (Santa maria)
2 dl Créme fraiche
ölja

Följ anvisningarna på riset och på Tikki masala spicemix-påsen och vips så har du en lunch.
Kanske inte den nyttigaste (jag kunde inte ens äta pga av créme fraichen) men göttit e d.
Man kan ju byta ut fraichen mot valfri anna produkt men eftersom jag hade en portion rester sen igår så fick det bli det. Ska man spara lite slantar så får man se till att använda det som finns i skåpet och inte köpa nytt hela tiden.

Slängde även ihop en musli...för recept sök på www.recept.nu

Slängde i lite gojibär, phyllisfrön o sånt som fanns hemma förutom det som stod i receptet.

Sov hos päronen i natt, det var smidigast så...tog ett kort på mig själv när jag cyklade därifrån imorse...trodde nästan det var Snövit jag tagit kort på när jag såg det senare.

Ja jösses...kanske ska man bara omfamna sin bleka look o köra på rosttoner och lite mascara i vinter....EH NO! DET kommer inte att hända...nån morgon när jag har brått kanske.

Mor o far ska ha släktingar hemma på middag ikväll...blev änna sugen på att vara med men dels jobbar jag och dels är jag inte bjuden...(inget illa menar mor hihi)


Svarta tallrikar är snyggt..hade det inte vart så fullt i skåpet och hade vi inte infört sparbeting här hemma så hade jag nog slagit till på ett par....men plånboken är från och med nu så stängd så stängd!

Ilike it a lot---->..tyvärr glömde jag min nya tidning hos Josse i helgen..hoppas du har glädje av den min vän..läs om Kim Kardashian och hennes karriärtips samt 358 modefynd och ur man fixar figuren...lyckliga du..kan ju inte gärna köpa samma tidning igen. HUA!

Nä nu MÅSTE jag stoppa kaugorna i frysen.

Köss

Kommentarer
Postat av: Anonym

Oj, hej morsan!

2010-10-12 @ 14:25:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0