Robert Gustavsson på Rondo!!!

Så var det äntligen dags! Pappa fick en biljett till 25årsjubileums showen på Rondo...inklusive mat och uppenbarligen en av Sveriges skickligaste servitörer.

(Gav Lars en biljett i samma veva....+ en till mig själv såklart!)

Så, efter ett halvårs väntan satt vi där.Vi skulle äta i 3 timmar så vi tog det vääääääääldigt lugn och smakade noga på allting...jag lyxade till det med en Jubileumsdrink innan förrätten som var:

Kräftmousse med marinerade räkor, crostini och "skräp" som pappsen skulle sagt. Själv valde jag chevré/fikon tallrik med ruccola och vinegrätt. Det var GOTT!!!

Dags för varmrätt och ett glas rött.

Oxfile med rödvinssås, svamp och fläsk samt potatis/rödbetskaka. Pappa tog Hummerpenslad hälleflundra, stompad potatis och någon form av citronsås. Han tyckte det var "för jävla fint", så det kändes extra bra.

Någon efterrätt behövdes egentligen inte men bara för att det var gott blev det det här---->

MÖMS MÖMS MÖMS

Klockan 21 var det dags för SHOW!!! Tyvärr fick man ju inte ta några foton men jag kan säga att det var bra, Robert är ju Robert och kan istort sett inte vara dålig. Det enda negativa var att man hört vissa saker förut och sett de flesta gubbarna förut (såklart), vilket gjorde att de förväntade skratten satte sig lite i halsen.

Men som helhet var mat och show kanon och det kändes jätteskoj att kunna bjuda pappa på detta efter hans jobbiga vår/sommar.

Köss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0