Sömn, mat, sol

Det är det jag behöver.....tydligen behöver jag mycket sömn för tillfället....ställer klockan på 7 men kommer inte ur sängen förrän efter 10. Jag ÄLSKAR att ligga o dra mig. Har (tyvärr???) en sambo som älskar det lika mycket så är han hemma så kommer vi f*n inte upp, fast egentligen är det ännu värre när han inte är hemma för då är det ju verkligen INGEN som kan dra mig upp från mitt underbara täcke och mindre underbara kuddar.

Men det får bli en lugn och fin månad det här....innan nya jobbet börjar...där ska jag lägga ner mitt hjärta och själ, WE WILL MAKE IT WORK!

Nu ska jag försöka läsa färdigt Camilla Läckbergs "Fyrvaktaren"....den är jädrigt utdragen, lite tjötig, mycket folk inblandade och en del upprepningar. Ja ni gissa rätt, jag är inte stormförtjust. Men utläsas ska den.

Har SATC säsong 6 i bakrunden...kan alla avsnitt helt utantill så är som att ha på nåt skvalprogram på radion...lyssnar aldrig på radio längre...

Jag stör mig på en sak....folk som ska tala om hur jävla slarviga som är..."åh orka städa då, ja e en sån jävla slacker haha typiskt mig, orka sminka mig da...(men ser på nåt sätt ändå tokfräscha ut på alla bilder), orka liksom klä upp mig en vanlig sketen måndag da...ja e så jädra laidback så d finns inte, skiter väl i va andra tycker"-attityden stör mig....och det kanske stör andra vad vet jag...så...färdig.

Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0