Isn´t it lovely


Visst blir man sommarsugen igen....helgen som gick va härlig och skön, precis vad man behöver ibland...t.o.m L var lugn i sinnet....det är inte vanligt.

Igår var det fullt hus till kvällsmat...ni vet ibland när man bjuder in folk så där i sista minuten så är det föga troligt att dom kan...men igår kunde alla...så det blev 2 sittningar..först med...

en familj med oerhört trötta barn....sedan...

Knackade mamma och pappa på dörren....

Sist men inte minst ramlade mormor & morfar in....och vad gör man med en mormor och morfar efter maten? Jo man utmanar dom i kortspel och vinner off course.

Det bjöds på GI köttfärssås och fullkornspasta...men vi vägde upp det med bulle från Thn och kaka från Cougar-town efteråt.

Nu är kl i princip 8 o radiohandlare Wilson med fru är något sena att hämta upp mig....det blir (Kn)Ullared för hela slanten....eller iaf halva. Ska försöka blunda mig förbi godisavdelningen denna gången....HAHA HAHAH HAAHAHAHAAAAAA....som om det kommer hända!

"ÅÅÅÅÅ ahum hihi....ja det är härligt att skratta".


Vi tar med oss Elton oxå....ja vadå..han tjatade o tjatade om det däringa Gekås som han hört så mycket om...han är även helt galen (kanske?) i tv-programmet och vill se om Morgan och Ola-Conny verkligen finns på riktigt...men han får nog hålla sigi vagnen...hans små ben klarar inte av en dag bland prisjägare och blåhåriga tanter i jakt på stans billigaste tutte-kasse.


Köss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0