Kräks

Har ni sett nåt av den sämsta skiten som går på tv just nu "Kungarna av Tylösand", det va längesen om nånsin jag sett en sån hope skit. Stackars folk, jag får panik 5 minuter in i första programmet.
Calle Shulman e tydligen mannen bakom o jag fattar, jag fattar allt att det ska va idiotiskt, provocerande, upprörande och underhållande och en sak har han gjort rätt iaf för jag blir ordentligt provocerad! Jag skulle skämmas ögonen ur mig om min unge va me om så 1 minut i ett sånt program.
Jag är inte särskilt pryd och tål ganska mycket och fattar väl att det inte är allvarligt menat så men ärligt. Oavsett hur dom vinklar programmet så har ju allt hänt.

PINSAMT!

Tydligen ska ett liknande program "Barskolan" börja på tv 3. Sitter kanalerna o har möte ihop o lottar program lr?
-"A men om jag får Sveriges värsta samlare så får du Samlandet förstör mitt liv så blir det änna lika, sen tar jag Sex and the City så får du alla säsonger av Vänner. Sen skulle en kunna ta NCIS och en annan CSI??

Sen har vi ju nya skiten, 2 program med ungdomar som super, knullar, lever rövare och spyr...det är ju pest eller kolera, vi får lotta, bäst av 3!"

Så tror jag det går till...eller nåt..;)

Köss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0