Stor liten kille & ett hejdå.

Mitt & syrrans fadder/syskonbarn går stadigt mot nya mål...igår fyllde han 4 år. =)


Ibland verkar dom så vuxna...när Elias fick sin present ville han inte ta emot den utan sa bara "jag får vänta, öppnar den sen...inte nu Sofia, sen". Men jag tyckte att han kunde ju ta emot den iaf o d gick han med på men la den på bänken så länge o fortsatte sedan med ätandet.


Frågade honom om han fått nåt fint idag....då fick jag svaret..

-"Jag kan inte svara på min födelsedag när d e så mycket!"

Nä d kan man ju förstå. =)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Imorse tog jag mig en liten morningprommis till Ö-väg för frukost och avvinkning. Idag började nämligen Marias & Bellas resa mot sitt nya boende lååååångt upp o Sverige. Lite motigt och vemodigt var det att gå dit & säga hejdå....det dröjer ju innan vi ses igen.
Men jag är ju glad för deras skulle såklart & för Maciejs som har fått ett så bra & roligt jobb. Hoppas verkligen det går bra kommande säsong....HEJA MODO nu då...eller hur?! Jag har ju inget favvolag så kan ju lika gärna heja på dom jag har en liten länk till. =)

Vi ska allt försöka åka upp i höst, kolla en match o ha lite semester i Norrland.

Helt ovetandes om varandra gjorde vi nästan samma min....lite kul.

Sen snackade Bus med sin mormor om att hon ville vattna blommorna lite innan dom drog...o dra ur alla kontakter & lite såntdär jox....hon va ju naturligtvis med överallt o kollade så allt blev gjort.Bella meddelade oxå att hon känner sig lite för stor för gymmet..ett ½år som hon faktiskt fyller imorrn.
Så med varm hand skänkte hon det vidare till sin framtida kusin. Storsint. =)

Drive safely!

Ikväll tittar jag självklart på säsongsstarten av "Svenska Hollywoodfruar".

Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0