Fisk med mynta och citron

Provade en ny, fräsch, frisk torskrätt idag som jag vill tipsa om. Börja med att sätta ugnen på 120 grader.

4p

600 g torskfilé
1 bunt mynta
3 vitlöksklyftor
3 citroner
olivolja
flingsalt
vitpeppar
Potatis

Skala och lägg potatisen i vatten, koka som vanligt.

Rulla ihop filéerna eller lägg dom som dom är i en form, ringla över olivolja och strö på hackad mynta. Täck fisken med tunna skivor av 1 citron.

Dela de 2 andra citronerna och pensla dom med olivolja o lägg i formen också.
Sätt in i ugn i 20 min eller tills fisken är helt vit (jag brukar smaka lite på den så att den inte smakar rått.)


Servera med pressad potatis och remouladsås eller annan kall sås du tycker passar. =)

Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0