Söndagsångesten....

.....varför hoppas den alltid på en frammåt kvällkvisten....såååå trist att känna den där oron över kommande veckan. Jag gillar ju jobbet och har saker att se fram emot. Weird!
Botade den lite genom att slänga mig på bussen o ta en fika med min lilla Caroline.
Så ska det vara, att man tar sig tid att ta en fika med sin vän en vanlig "sketen" söndag. Bara tjöta av sig lite och äta en fantastiskt (=för) stor bulle.

Och vet ni...jag vågade mig på en soya-latte. KAFFE ALLTSÅ! Börjar jag bli vuxen? Stadigt förhållande, lägenhet, fast jobb, stabil vänskapskrets, KAFFE???
Njaaaae...blir nog en sällan sedd företeelse det där med kaffe...(Caroline du ska inte tror att du kan ställa fram en kopp varje gång jag kommer nu ;)...är ju te-drickare in my heart, hihi!)

"Friendship don´t magically last a hundred years, you have to invest in them" /Carrie
Så sant som det är sagt, man ska inte tro att det bara tuffar på, man får lägga manken till, göra sig flyttbar och investera i vänskapen...jag och Caroline firar 10 år som vänner i år...typ i augusti eftersom vi träffades då 2001. =) Fantastiskt!

(Va hände med näsan? haha)

Det slog mig att till sommaren kommer (om allt går som det ska) det sitta minst 3 nya små människor med och fika....helt fantasiskt..blir alldeles till mig när jag tänker på det. Ska bli så skoj att lära känna dom. =)

När jag kom hem gjorde jag nåt som jag nästan alltid gör och något som jag nästan aldrig gör.
Gick och köpte en pöse grillchips och några gottisar och hoppade ur "finkläderna" och in i mysbyxor och min nya CRAFT-tröja.

Ser änna riktigt sportig ut eller hur? Yesyes!
Fick ju välja ut nya träningskläder och Lars betalade, som födelsedagspresent. Mycket bra val.
Kanske ska investera i ett par utomhusträningsskor oxå om det finns till bra pris. Men det är la ingen panik, som vägarna ser ut nu får man ju ändå gå med myrsteg vart man ska och försöka undvika alla pölar (=sjöar) överallt.
Idag kändes det verkligen som en riktigt trökig dag i november eller februari...kan inte fatta att vintern är så lång och sommar såååå kort. Men jag tror jag tror på sommaren jag tror jag tror på sol igen....off course!

Tv kväll..som vanligt...Top Model 15, Solsidan (WOHO!), Time out o så en tripp till Midsomer. I LIKE!!!

Köss

Kommentarer
Postat av: caroline

haha ja vad härnde m näsan.. fin e du iaf... håller med om allt.. men jag såg ovanlig ut på kortet haha.. inte van i ha så lite smink ;)love u my friens.. always

2011-01-17 @ 18:42:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0