SUPRISE!

Under veckan hade jag haft en liten idé om att fira Lars....en liten överasskning sådär eftersom han egentligen inte vill fira...o jag lyckades kan vi säga såhär i efterhand....fram till 19 igår kväll hade han ingen aning om plats, personer, kväll överhuvudtaget. Det va skoj i se honom lite ur gängorna..han är ju så van att ha kontroll. Bowlingen gick bättre än förra gången men förlorade ändå....Jessica var on fire med strike på strike.Jag och Martina hade lite mer jämna steg med varandra....så fort nåt gick snett sa hon bara "men jag är FAKTISKT gravid!" Ett kort hon inte kan spela ut mycket länge till. ;)
Sen hade vi alla lite sug i magen så därför gick vi vidare till bokat bord och möte upp några andra tjusiga flickor.

Dom köpte sig varsin efterrätt och hamnade i någon form av matkoma.
Gött var det, som mat ofta är. Kändes jätteskoj att vi kunde samlas o tjöta om allt mellan himmel och gjord...alla är ganska snacksaliga och kämpar för sin sak så ibland fick man änna va domare och bryta "matchen" när det spårade ur. Det här med barnuppfostran är ju alltid på tapeten och där går tydligen åsikterna brett isär...vem som har rätt och fel är hyffsat svårt i sådana disskusioner. Ett härligt högljutt bord va vi iallafall. =)

Martina, Magnus "Jättehuvudet" och lilla jag blev sugna på att slira hemmåt frammåt natten...sagt och gjort efter stopp på Ammis....läääääääääääääääängesen man tog sig en mos med kebabsås där....i gymnasiet var ju det besöket obligatoriskt..eller hur???


"MM va gott...grr va goit..mmMMMMmmm ååhhh ååhhh mmmmMMMM!!!"
Magnus was making love to the food, get a room!
Skumpade hemmåt med 2 nååågot trötta karlar i baksätet...lyckades iaf få liv i karln såpass länge att vi kom in t sängen innan ögonlocken åkte igen..igen.


Hoppas du är nöjd med kvällen älskling..jag njöt av att ha kontrollen iaf. hihi!


Love you so much.....även om du ser trött ut på bild hihi ;)

Köss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0