Trääääääääääääääääning

Ha ska snart i väg på sköjigt zumbapass....sitter o degar framför "Lyxfällan"..man blir alltid en av två saker när man tittar på detta....förfärad och bestämmer mig för att sluta shoppa överhuvudtaget, aldrig mer köpa en pryl. Eller stolt över att jag minsann sköter mig fan så mycket bättre än de där flummmänniskorna.

Idag infinner sig alternativ ett.

Jag och Hanna fick agera mänskliga diskmaskiner idag....vi fick ju en ny maskin igår..funka den? Nej....försökte dom fixa med ytterliggare en ny maskin hela dagen idag..Ja! Hoppas vid gud att den funkar på torsdag....vilka världsproblem.
Min lille favoritpojke sprang ut o in genom dörren på SMsport och vid oss...va rädd att han skulle klämma dom små fingrarna...han körde ju huvudet rakt i stengolvet igår...såg så jävla illa ut men han verkar inte ha några men förutom en tennisbolls-stor bula i pannan...stackarn.

Har oxå sprungit ut och in genom de där dörrarna mer än lovligt mycket senaste dagarna....anledningen stava UTFÖRSÄLJNING! Skynda att fynda. Nya träningskläder, gå-kläder och promenadskor. När man köper sådant känns det inte riktigt samma som att köpa den där 101a klänningen. Det känns mer som en investering på något vis...skumt!

En annan skum sak var en låda som kom till jobbet...visade sig vara helt ofarliga koppas och glas.
Jag har en chef...hon heter Jenny...Jenny är en 36årig 2barnsmamma.....Jenny tycker att bubbelplast är något av det roligaste som finns...uppenbarligen. Man måste inte alltid agera sin ålder.
Skrattade själv lite tyst för mig själv när jag vandrade hem från jobbet förut, hade nämligen på mig mina nya vantar......det är inga vantar som helst, det är små figurer, som kan prata...om man vill......o det vill man ju. =) 


Let´s zumba!

Köss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0