Mammas kompis

Igår packade jag min overnight suitcase och begav mig till Lillströmmen 2. Det skulle bli äkta fredagsmys....vi började med att handla och glömma hyra film.

Medda...fishsticks and masched potatoes with smögensauce.
Efterrätt: Vanillacheesecake..(helt mjölkfri och kanongod.)
Som Mahlin sa..."tar Stefan om...då är det en bra kaka...annars säger han: Mahlin vill du ha den sista biten."

Mahlin är mysig....och Nahlla är hungrig....eller vinsugen kanske??
Var förberedd på en tidig väckning...som förutspått väckte lillstrumpan oss vid 6.30rycket....då skulle minsann morsans kompis inte sova mer.
AAAIIIGASAGAAAGAAAARIIII....betyder "GODMORGON UPP OCH HOPPA", tror jag.

Min käre man va tydligen ute och slirade lite igår så ikväll blir det lugna gatan.....vi hoppas på att vi kan och får ta oss ut t chefen på lite midda, lådvin och MELODIFESTIVALFINAL! =)Jag tippar att dessa 5 slåss om vinsten...Saade, Danny, Nicke Borg, Sara Varga och Brolle....stackars Brolle...inge, verkligen ingen tidning skriver om karln...det är som han inte skulle vart me alls....som att alla tror att han kommer ju ändå sist så honom skiter vi i....det kan väl inte va möjligt..att Brolle kommer sist???

Han borde ju komma Top 5 bara med hjälp av sin utstrålning...för i ärlighetens namn så var väl låten inte en 10poängare....en 8:a kanske???

Oavsett om vi är hemma eller borta tänker jag iaf klä upp mig en smula...det ÄR en festens kväll även om festen uteblir.


Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0