Tröööööööööött

En vanlig titel på inlägg tydligen. Men det är just precis vad jag är så varför skriva nåt annat...det här med att gå upp 5.30 ÄR verkligen inte min grej.

Frammåt 13tiden är jag så satans trött att jag bara vill gå hem o dra nåt gammalt över mig...men det hinner jag inte. Idag drog vi till stan efter jobbet o va gjorde vi där....jo vi fixade nåt att se fram emot....d måste man ju ha.
Även om jag gillar mitt jobb och inte alls tycker d e pest o pina att gå dit så är det ju ändå mycket värt att va ledig lite mer än en dag här och var.I lördags var det ju härlig Melodifestival final.....men kvällen började som sig bör med en god måltid.

Dom kan laga mat där i Forshall.....mitt problem är att stoppa när jag är mätt..gick sådär me den goa potatisen.
Sen bänkade jag och andra Fian oss vid tvn tillsammans med lilla Esther som däckade redan innan det började. Hon såg så go ut där hon låg o jag va allt sugen på att sluta ögonen o försvinna in i sömnen ja me...men tog mig trots min trötthet igenom alltihop och så (lite tyvärr) Saade ta hem det före favvon Danny.
Då återstår att se..funkar DETTA i  Europa nu då? I SURE HOPE SO!


Sen på söndagen drog vi sulan t Lidköping, stan va stängd och Framnäs va skit ärligt talat...tyckte vi inte d va trevligt att gå omkring där när vi var yngre...som ett min-Överby??
Eller minns jag så tokigt?
O innan Kappahl va d väl Adelsten va?? Eller??

Iaf....vi fick i oss lite mat iaf....så klart.

Förrätt till och med.

Ni som tycker vi äter mycke ute...ni har rätt..vi ska försöka sluta me d. Ovana tycker jag.

Idag gjorde vi d igen..

Men inget mer denna vecka...ja lövar...kanske...joda..

Köss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0