Koncentrationssvårigheter

Jag behöver läsa teoriboken och göra övningar..jag har tydligen lite problem med disiplinen! Jag tänker göra så att jag gör det jag hinner t imorrn så får jag ta det därifrån....va ska dom säga...dom kan väl inte ge en smisk eller??? Pengarna har dom ju redan fått för kommande veckan oxå så nu ska vi bara försöka sammarbeta och leverera! Hoppas min körlärare har haft en o helg för nu kommer han bannemig för jobba!

Caroline och lilltutt i magen sov ju här....vi slocknade ungefär i samma stund som dom ropade att Azerbadjzan hade vunnit..

-"Jahapp..d va la ok...GODNATT"!!!

Imorse vaknade vi såhär.... trott om ni vill haha!
Släppte iväg tösa till ett dop och jag själv cyklade iväg tipp tippet...lövade igår att gå me gamlisarna. Vädret va hyffsat ostabilt och vi frös "som skråen" som mormor skulle sagt!
Men jag tror tusan att det gick rätt bra....hade 2 fel som jag vet...hur "presening" stavas och hur många guld Sverige tagit i Hockey-VM....använde INTE Iphonen under promenaden..d e ju fusk!!!


Försöker även bota hostan med Farbror August


Häää nu ska vi tydligen åka o rösta o sen SKA jag sätta mig med teorin! OOOO blir trött på mig!

Köss

Kommentarer
Postat av: caroline

strunta i att rösta:( usch mig.. lovar att ej klaga på ca 3 år... men röd vann ju..hade röstat på de som jag e nog förlåten :)..vi vakna som prinsessor

2011-05-16 @ 12:25:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0