Soliga dagar....

....oooo ja gillar o va i Växjö...men detta va nog sista gången på mycket länge jag åker till den staden. Snart flyttar lilla familjen upp t oss för att sedan verkligen flytta UPP!!!
Kan meddela att Bus gör framsteg, det skrattas och vänds o vrids och hon försöker även göra några kramftansträngningar på mage....detta kan ju naturligtvis hennes mot rapportera om men jag tycker det är mnst lika skoj i följa det lilla livet.

Vi var ute på köpcentret, blev fikasugna och fann vår fikabudget ligga nånstans mellan "varm korv ståendes utanför Ica MAXI" och hutlösa Espresso House....gyllene medelvägen belv Donken....en liten burgare, en cola att dela på o varsin paj....till samma pris som en macka på Espresso House (så gott e d inte)...typ..uteservering har dom ju me.Sen började deo-sökningen...inte för stark, inte för svag, inte för blött inte för torr..... o definitivt inte en i sprayform.....att det ens finns längre...använder folk deo i sprayform...känns inte det väldigt 90-tal (som iof verkar va ganska inne nu)....känns lite Date-parfymaktigt....finns den kvar?
Alla minns väl Date...gul va min favvo....röd lukta kärring..tyckte man då...nu skulle man tycka dom lukta smaksatt sprit hele högen.Liten prommis o känna på vattnet efter d....
Här tyckte Maria att det kändes som om jag va hennes följeslagare..att jag tog med henne ut för lite frisk luft...särskilt när ett gäng grabbar gick förbi o jag stod o tog kort på henne o hon bara satt där o plaskade för sig själv som ett barn.

Sen va d bara kvällsmys kvar på agendan..o ESC delfinal 1 såklart.

Ingen av oss flickor kände att vi behövde göra mer än äta o slappa resten av kvällen.

Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0