Boa boa boa!

Då har jag varit hos föräldrarna för att kolla in di däringa lådorna. Mycket böcker och framförallt fotoalbum....vågar inte ens tänka på hur många kort jag tagit sen jag köpte min första kamerna 1999.
Sen va det MASSA gamla papper....helflummigt att spara på vissa papper...som mitt läkarintyg från 1:an i gymnasiet, att jag inte fick vara med på gympan pga att jag hade haft körtelfeber, eller intyg på att jag var ledamot i Elevrådet årkurs 6-9, gamla räkningar & fan o hans moster haha. 
MEN vissa saker kan jag bara inte slänga, brev från olika brevvänner, kanske nåt litet kärleksbrev, dikter, sådana där fortsättningsbrev som man skrev på rasterna....ni vet...en börjar skriva "Det va en gång en liten"....o så fortsätter nästa person med vad som händer sen. MÅNGA sådana brev blev det. 

Kollade även igenom barnklädeskassar som både bror och syster inte har användning för just nu. Men vem vet, ingen av oss är ju speciellt gamla så än så länge finns det ju stort utrymme för fler barn. =) 
Vi startar med en liten rövare så får vi se hur det går...men man har ju haft och har nästan än mer idag, glädje av sina syskon...tåls o tänka på...SENARE! 

Och i min ordningsiver sorterade jag alla kläder jag hittills samlat på mig i storleksordning i olika kassar...d ni!

Min lilla mamma kom sedan förbi med en liten krans till vår lilla dörr.

Det va fint gjort tycker jag....med bara en knapp vecka till 1:a advent så börjar det rycka i julnerven...glögg-grytan åkte ner från hyllan idag...mest pga av platsbrist men tycker den e så fin så det gör inget att den kommer fram lite tidigt.


Nääää hörrni...nu sparkar det rejält på mina revben....tror det är någon liten rövare som tycker mammsen behöver äta kvällsmat. =)

Köss
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0