Gynning x2

Syrran fick en snilleblixt för ett tag sen....att vi skulle bli lite kulturella och gå på vernisage...o inte vilket vernisage som helst utan Carolinea & Agneta Gynnings vernisage på Gothia Towers i Gbg just idag.
Men först lite lunch.............

En liten Happy Meal senare spatserade (vissa vaggade) vi bort till hotellet.
Men drömmen att kunna köpa en liten tavla dog snabbt då priserna låg runt 30-50 000 swedish krones.Hon gör stora, härligt färgglada tavlor den där lilla tösen Gynning.
O självklart va vi ju där den tiden vi var för att få en glimt av dagens huvudperson...eller hon va ju en av dom....mamma Gynning ställde ju även ut sina gummiskulpturer som va lite kluriga att förstå sig på för ett otränat öga...b.la en stol som vi blev sugna på att provsitta....vilket syrran oxå gjorde efter att ha frågat skulptören själv om den skulle hålla för hennes nätta lilla kropp.

Efter att Agneta Gynning själv provsuttit sin skapelse  så gjorde hon slag i saken.
Vissa saker var helt obegripliga men ändå fina...på nåt sätt.

Snacka om getingmidja....sitter inte riktigt inne med den just nu....men e rätt nöjd ändå.

Vi hade ju tänkt oss en bild tillsammans med Carolina men hon informerade om att hon inte ställde upp på enskilda bilder denna dag då det tog upp för mycket tid. Så fick snällt knäppa en på lite avstånd.


Hon e allt bra snygger.
Men hennes tavlor har man ju som sagt tyvärr inte råd med på långa vägar...men hennes glas som finns på servera skulle man ju faktiskt kunna slå till på....eller önska sig i julklapp??? Dom e tokfina.


Gärna cocktailglasen...det vore kanon...om nu nån som ska inhandla nån liten julklapp eller present till mig nångång sådär...kanske...??!!! :)

Alltid skoj att hitta på saker med syrran....humöret svänger på oss emellanåt men mest är det skratt o skoj o tjo tjim när vi busar runt. =)

Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0