I´m electric.

Sitter o väntar på svärfar som förhoppningsvis ska fixa elfelet som uppstått under dagen. Ringde både pappa & morfar förut idag o testade deras teorier om att byta proppar o greja men det verkar inte va det som är felet.....nån Fas eller nåt som felar tydligen.

Upptäckte detta när jag stod mitt i maten....hade kommit halvägs in i lunchmakeriet när det kändes som allt bara dog....inget kokade eller stekte, sen la disk OCH tvättmaskin av..............SKRÄCKEN! 3 lampor lyser oxå med sin frånvaro (mohaha). My god hoppas det fixar sig annars möglar väl både disk o tvätt ihop fullständigt.

I vilket fall somhelst så hade jag bjudit hit några av dom bästa mammor & barnen i min närhet på lite lunch.

Ove & Vincent hälsade på varandra för första gången o båda liksom lyste upp. Tror dom tyckte det va roligt att se nån i samma storlek som dom själva bland alla vuxna.
Sen kom Bus oxå o ville va med o satte således ner rumpestumpen mitt emellan pojkarna.

Men tösa ville lära dom o leka med farliga sladdar....busigt.

Vincent kollar så mammi är på plats....det är ju en typ helt okänd kvinna som bär omkring på honom.


Ugnen fungerade iaf som den skulle så rörde ihop både ris o korvstroganoff i min fina form o satte in där....o det blev helt okej o alla blev mätta till slut.

Ove & Bella tog en fikapaus.....Bella spanade in Oves rutinerade enhandsfattning men tog det säkra före det osäkra och tog tvåhandsfattning på sin majskrok för att den inte skulle smita.

Det va en härlig stund för mig o ha er här iaf o hoppas ni tyckte det med.


Lite myshäng efter sovstund.

Uppdaterar senare om elfelet...hittills har vi kommit fram till att tvättmaskinen inte vill va med alls, om jag sätter spisplattan på 6:an så startar diskmaskinen o lamporna är döda.......JA JÖSSES!
Dags o ringa jourhavande elektriker tror jag bestämt.

Köss

Kommentarer
Postat av: c

Ja i framtiden måste ni laga mat om ni vill tvätta o vise värsa

2011-11-10 @ 19:42:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0