The botten is nådd

Jojomensan sitter här o kollar på reprisen av "Så mycket bättre"......Love Lena Ph som vanligt.
Känner mig lite halvdimmig som man gör om man skulle vart bakis. Läste i min graviditetsbok att "nu kan sömnas kännas lite upphackad"......no shit?! Jag är som en stor daggmask i sängen, skulle nog egentligen behöva en egen dubbelsäng sista tiden här nu för o störa så lite som möjligt. Men d får va som det är...såklart.

Igår tog jag tillfället i akt & körde tjejkväll med syrran & Agga....syrran stannar ju bara ett par dagar till denna gång. Så...bio. "I don´t know how she does it" med SJP, Greg Kinnear & Pierce Brosnan. O jag kan väl säga såhär....man behöver inte betala 90spänn för o se den filmen på bio....det går bra med valfri film med SJP från senaste 5 åren. Hon spelar verkligen , SAMMA roll i alla filmer...lite skojflummig, älskvärd o med massa handrörelser.
Sen hackade vi tänder bort till Buddys...tokhungriga. Vi hade bokat bord till 21.00 o va där 20.45. Det fanns minst 3 bord lediga då men ändå fick vi vänta i baren 15min o INGEN där tog någon notis om att vi stod där, inget erbjudande om dricka lr nåt.
Sen blev vi erbjudna ett bord, vilket gjorda att vi direkt frågade efter ett annat ledigt bord. Jag har ritat upp lokalen på ett papper för att ni ska förstå hur vi satt.


Ni som vet hur det ser ut inne på Buddys, fatta själv.
Kryset är alltså bordet där vi fick sitta TROTS att vi frågade om ett annat bord (fick veta att alla var bokade), men på den 1-2timmarna vi satt där så kom det INGET sällskap o satte sig på 4-bordet bakom oss t.ex så där hade vi lätt kunnat sitta o slippa sitta i draget från ingången o känna som att man blev utittad av alla som kom in.
Sen glömdes en del av beställningen bort & ingen frågade hur maten smakade.
O jag kände verkligen att jag brukar inte va petig o sur på restaurang i vanliga fall men igår var jag en 8månaders gravid SUPERhungrig kvinna med SÅDÄR lång stubin. Så det va tråkigt att inte bli riktigt nöjd just då o så är det ibland. Vill dock poängtera att jag alltid blivit väldigt nöjd med Buddys annars....go stämning & god mat.


Det var iallafall väldigt nice o komma ut på detta för sanningen är ju den att man vet faktiskt ingenting om hur närmaste tiden kommer att se ut, resten av graviditen o efter sen är än så länge ett stort mysterium, som tur är kanske. Så när jag kan och orkar försöker jag hitta på så mycket som möjligt med nära och kära.

Ska inventera kylen nu samt försöka mig på ett nytt recept på en kaka.

Hoppas ni har en go dag. =)

Köss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0