Veckan som gått.....

..har varit lite annorlunda. Lite upp och lite ner, men framförallt lugn.
Jag o Nybergskan fick ju äntligen till ett besök hos Karin o hennes 3 vildingar i onsdags....men på nåt konstigt vis så blev det så att bara Ove hamnade på bild.

han blev helt tossig av alla leksaker Julius, August & Elliott hade på golvet. Satt mestadels med en i munnen o en i varsin hand...d såg för hejigt ut, han maximerade lektiden kan man säga.

Ja ni ser ju att han är på gång...här hade nog tvillingpojkarna gått o lagt sig en stund & Julius knåpade i tvättstugan.
Även här fick jag rota igenom STORA kassar med kasserade barnkläder och gjorde snabbt som ögat ett urval.

Helgen var lugnare än en filbunke, lite sport och lite mat och upplägget var ungefär detsamma på lördagen, med skillnaden att vi inte behövde göra lunchen själva...svärisarna bjöd hem oss mitt i deras städstök och rätt som det var stod även Bernard, Hanna och plutten Aston i köket. Första gången vi fick nypa den lille krabaten i kinden, det va allt "pappas pöjk" d...tyckte nog jag iaf...men d kan ju ändra sig.

(Klänning köpt på Monki i Ö-vik...gillar skarpt.)
L gjorde en så kanongod fiskgratäng på kvällen...eller om man ska va ärlig så gjorde vi den ihop. "Så mycket bättre" (Lenas dag.....åå denna älskade Lena Ph) & thrillerns "HANNA" fick göra oss sällskap på tv....speciell film d där...jag tror jag rekommenderar den...men hade lite svårt att avgöra om den var bra eller mindre bra.

Söndagen började faktiskt med en promenad...hör och häpna...fick faktiskt med mig mannen oxå. Meningen var att vi skulle ha följe med mormor & morfar men pensionärsligan gick lite långsammare än vi hade lust med så vi körde eget race....

...men vann man nån Twist-påse då?? Nä d gjorde man ju inte...men på onsdag får man hålla utkik i tidningen...kan ju hända man vann frågedelen. =)
Och eftersom det är lite långsamt att sitta hemma resten av söndagen så burnade vi ut t Forshall & glodde lite på familjen Wilson när dom hade städsöndag.

Som ni ser så städar fru Wilson på sott alldeles egna vis.
En helt makalöst stor gryta chiliconcarne senare satt vi hemma i soffan med varsin tidning. Och resten av min dag gick åt till att försöka hålla ögonen öppna.....vid 17tiden var jag nära att kasta in handduken och lägga mig för natten....jag sover ju inte sådär innihoppsan bra nu för tiden o nån gång tar ju det ut sin rätt.

Ja d va den veckan d.....o nu har vi precis börjat på en ny.


Köss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0