Happy HelloweenDå va det lördag o Helloween-kalas på Knasiga kojan.....passade på att prova en del av Busans outfit.
Ni kan tro att syrrans lilla clown gjorde STOR succé.

Superstolt mamma & moster o en liten tös som va helt omedveten om hur söt hon såg ut...hon va bara glad överalla barn och färger. Det enda som var en dräkt var mössan och den lille pricken med rött på nästippen...annars är det helt vanliga barnkläder hon har..väldigt enkelt och det känns inte som man tvingar på henne nåt hon inte vill ha på sig...hon e ju så van med mössa nu.

Vi hittade även hennes lilla kompis bland alla andra...dagen till ära var han en farlig dinosaurie.

På väggarna på Knasiga kojan var det skrivit massa barncitat...de säger så mycket sköna grejer. =)
"Tala aldrig om för mamma att hennes bantning inte fungerar" ;)

Efter lite fika var det dags att handla lite o sen gå hem o bara slappa med ett glas alkoholfritt vin/coca cola.

My fabolous sister.....and the dog....just det..Chandler finns ju oxå....han har fått väldigt lite utrymme i mina inlägg..ber om ursäkt för det Bingeling.

En liten goding som framförallt alltid gör Bus glad....inte ens när han skäller sitt värsta blir hon rädd..bara exalterad. Frammåt eftermiddagen var det dags att vinka av Pappa Målvaktstränaren då han skulle iväg på veckans 3:e match.....uppklädd från topp till tå...det är tydligen slipstvång på elitnivå...ganska trevligt kan jag tycka om man jämför med svettiga träningsdräkter.

En man & far som syrran kan va stolt över att ha fångat.

ÅÅÅ TRAPPOR VAR MAN GÅR O STÅR!
Dags för en liten promenad till O´learys...dom har take-away i den här stan...gillas..men skulle gillas ännu mer om dom uppfattade beställningen rätt. Va besviken man blir när man väl tagit sig hem med maten o det är fel hamburgare...det är en sån FRUKTANSVÄRT LITEN SKITSAK att bekymra sig för i det stora hela.
(Nästan skämms för att skriva det.)
För hamburgaren va god....d va den. =)Skål o dags för "Så mycket bättre"...ett program jag faktiskt längtat efter att se...det finns inte så många program man verkligen längtar efter.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update efter programmet:

Jag gillade det....men tycker fortfarande att E-Type känns som en nödlösning...han sjunger ju inte riktigt lika bra som resten...det mesta av hans låtar sjungs ju faktiskt av hans körtjejer/dansare...eller?

Bäst va Laleh & Eva Dahlgren...men Lena är ju ALLTID bra...hon har sån karisma o man blir så glad av hennes uppträdanden. Nästa veckan är det Evas program..ska bli kul o se vem som gör "Ängeln i rummet"..en av mina stora favoritlåtar och även en låt jag går o nynnar på mycket för den lille rövaren i magen.

Köss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0