Mumsigt

Det blir ju så när man är på "semester" att man unnar sig lite extra....är man dessutom gravid under vistelsen ökar man på "unnar"-studerna lite extra sådär.
I onsdags körde vi först en fikastund på ett ställe som ingen av oss tyvärr kommer ihåg namnet på men som hade trevliga kakor och "bara" vanligt kaffe och te o gammaldags feeling med omaka koppar o fat o personal med "höckle" (scarf) på huvudet.

Syrrans kläder, ja hela hennes person passade oerhört bra i denna lokal.¨


Sen vila o blöjskola för L


Innan vi svidade om o begav oss ut för att äta på Public...trodde vi ja! Men där va det smockfullt så vi fick lomma vidare till Mamma Mia...vilket ingen va ledsen för förutom möjligen L & M:s plånböcker.

Jag menar ett glas ALKOHOLFRITT vitt vin 79:- o ett vanligt glas rött 90:-...bara en sån sak. Men va GOTT dey va allting...verkligen kanonkäk.
Jag som är lite kött-trött mest hela tiden tog hälleflundra med skirat smör , rödbetor & pressad potatis o d va såååå gott. Dom andra tog kött som jag smakade på o det var RIKTIGT fina bitar som smällte i munnen.
Bella var oxå på gott humör trots att hon bara fick rån o tugga på.Bellas lill* kusin i magen verkade oxå nöjd med kvällen o jag fick sova ganska bra. =)

KössKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0