En liten fredag.

Igår körde vi båda en lång jobbdag och jag kände att jag ville avsluta arbetsveckan & påbörja helgen på ett trevligt sätt.
Efter att vi hämtat lite grejer på både Ö-väg och i Forshall....(en kökssoffa som jag är otroligt nöjd med)

Blir mer hemtrevligt på nåt vis.
Svärfar va snäll o hjälpte till att få den på plats. Den ska så småningom målas och kläs om men det får vänta tills/om/när vi ska flytta.
O där på bordet ligger delar av kvällens matinspiration.


Förrätt: Getost-toast till mig och Kräfttoast till min man.


Getost toast 4p
Ugn 225grader

4 skivor surdegsbröd eller barkis.
Getost
Honung
Pinjenötter (rostade i panna först)
Balsamvinäger
Olivolja

Ta smör i en panna, när d smält lägger du i brödskivorna och rostar lite på var sida, (håll koll så d inte bränns).
Lägg sedan brödskivorna på en plåt, lägg på valfri mängd getost och dom rostade pinjenötterna.
In i ugnen tills osten smält lite.
Ta ut och ringla över olivolja, balsamvinäger och honung.
Toppa gärna med lite ruccola eller spenatblad.

Smaklig måltid...(eller början på måltid som i vårt fall)

En lååååååång stund senare blev det

Pollo don Corleone



Recept tipsat av lilla C & taget från www.recept.nu
Tips: Börja med såsen i tid. ;)

Efterrätten som vi egentligen inte riktigt orkade med blev en hemmagjord Chokladpudding med grädde.



Flera olika recept finns på www.recept.nu

Tokmätta & trötta hoppade vi i säng framför "Juryn-A time to kill" som jag väl såg 30min av kanske..typ.



Skål & godnatt.

Köss



Kommentarer
Postat av: c

Visst va den goood pollon??? Kålpuddingen vill jag ha fler ggr, ska bjuda mamma o skogsberg på den

2011-09-17 @ 16:23:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0