Uppe i ottan

För första gången på länge är jag uppe innan 7. Har släpt in en vänlig själ som hjälper oss tapetsera sovrummet så att vi kan flytta in där innan nästa helg. =) Hoppas verkligen det blir så.
Trodde A skulle vakna när han brottlade o levde där uppe men hon vakna nu när han åkte. Hon e lurig den där lilla damen, man vet aldrig vad som väcker henne. I förra veckan lades det golv o sattes lister och det kunde väckt de döda men hon, hon sov så gott.
Ha, spackling klar och han återvänder i eftermiddag för vidare arbete....GÖTT!!!
 
Sitter o kikar på Nyhetsmorgon.....Jenny, Steffo, Anders...KOM TILLBAKA NU! Ni e bäst det är bara så!
Idag är det en reporter som fått hoppa in som programledare....njaeee...han e bättre som reporter.
Det blir lite väl flåshurtigt och stelt. Jessica sköter sig fint, har snygga färger på sig som vanligt och ser allvarlig ut när det krävs...annars verkar hon ju vara en ganska glad skit.
Äsch nu svamlar jag bara.
 
I helgen ställer vi till med liten kräftskiva för nåra av L:s kusiner med respektive och eventuella barn. Sitter o kollar Coop-bladet, stort kräftutbud. Skaldjur är ju inte min påse chips men dom ska ju stå där på bordet likväl.
Nån liten stjärt kan jag väl tugga i mig om det kniper.
 
Vi e inne i augusti, för den som inte visste. Vilket innebär att det mesta rullar på som vanligt. Det har det iof gjort för oss nästan hela sommaren eftersom L inte haft nån semester pga av nytt jobb. Men jag tycker att han e rätt nöjd ändå, klart det inte är roligt att jobba mån-fre hela tiden, han missar ju mycket tid med A och jag får ta mycket av lasset hemma. Men det är ju något vi valde gemensamt när vi pratade om hans nya jobb. Tänk om vi gått här hemma bägge 2 hela dagarna, då skulle man verkligen bli TOKIG!
 
Hä nu e d nån som vill ha gröt.
 
Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0