1 minut över...

...verkar jag ha nu så då passar jag på att titta på 1 minut av varje låt i kvällens Melodif. deltävling 2.

Ulrik Munther - Soldiers - Rösten är det inget fel på men låten va för trökigt efter första lyssningen iaf. Tror inte den skulle ha en chans om den gick till ESC. Menlös.

Top cats - Baby doll - Intetsägande, nej tack.

Sonja Aldén - I din himmel - Efter en lyssning känns den BOOOOOOOOOOOOOORING!!!

Andreas Lundstedt - Aldrig aldrig - Aldrig att den vinner...Ne...neeeee va e detta....nu går vi baklänges i tiden känns det som...neeee.

Timotej - Stormande hav - Hej Timotej....nej Timotej

David Lindgren - Shout it out - Lite dans och trallvänlig men jag hoppas att han inte kommer ha byxa, skjorta, väst i kväll...det passar ju inte låten alls.

Mimi Oh - Det går för långsamt - Det går inte alls skulle jag säga. Hon e lite lik Elin Kling och jag är svag för gruppdans på scen...men sen va det inte mycket mer.

Thomas Di Leva - Ger aldrig upp - Typiskt Di Leva, det är väl okej. Men jag kan inte hjälpa att jag undrar...hur ser hans kropp ut under kaftanen..är han tjocke eller smal...hårigt bröst.....JAG VILL VETA!

Ne go vänner jag tror vi kommer se den sämsta delfinalen av de 4 ikväll. Är det taktik att sätta så många bidrag sjungna på svenska i samma delfinal tro?
Vad kommer gå hem hos folk här...supersvårt.

Men sätter iaf Di Leva, Ulrik, Timotej, Sonja och David Lindgren till andra omröstningen. Mimi Oh tror jag är chanslös....eventuellt skräller Andreas Lundstedt och går till Andra chansen.....hmmm mycket svårt.

Va tror ni?


Köss


Kommentarer
Postat av: Josefin Brauer

Hej Sofia!

Hur går det med Agnes snuva? Det finns Nezerildroppar från 1 månad. Annars är vanligt koksalt (NaCl) bra. Köp en liten spruta och pyttsa på en stund innan ammning/mat så brukar det rensa upp bra. Bra om det blir en "rejäl" dos, då de ofta reagerar med en nysning och en del snuffs kan hoppa ut. Nässugar är också bra.

Kram / Josefin

2012-02-11 @ 22:27:58
Postat av: sofia

Tack för tipsen...vi har kört med koksaltdroppar och sug och det verkar funka rätt så bra. Dom e ju så vansinnigt små dom där näsorna.

Kram

2012-02-12 @ 09:33:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0