13 + och sol

Ja det e vad vi har haft idag. Lillan sov nära 5 timmar mitt på dan...en tät liten näsa gör en trött. Men min lilla mormor kom på fika och sen gick vi en promenad, plockade upp morfarn på vägen.


Här vaktar dom lillan medan jag är inne och förser mig med diverse bota förkylningsattiraljer.


Sen gick dom hem och vi knallade vidare. När vi passerade min moster slank vi in där eftersom min blåsa inte är vad den har varit och jag hade aldrig klarat mig hem i det tillståndet jag var i då. Detta resulterade i att lilla moster hängde med på den fortsatta promenaden eftersom hon behövde samla på sig steg. Kommunanställda går tydligen omkring med stegräknare på sig nu för tiden....dom ska knalla till Peking allihop och dom tävlar i lag.
Tydligen hade infon om hur stegen skulle räknas ihop varit lite knapphändig så alla stod och stampade i Tyskland och kom liksom ingen vart. MEN när det väl blev ordning på det där så var dom helt plötsligt i Indien.
Ja se dessa kommunanställda! ;)

När vi kom hem stod Lars INTE och stampade i Tyskland utan i vår gemensamma sandlåda.

Där ska man nog inte stå och stampa för länge. Pga av brist på barn så kan jag tänka mig att en hel del katter använder den som pissepauslåda. HUA!

Nu ska jag puss på mini...min lilla lilla tös.

Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0