Mellodimellida

Ja imorrn smäller det, MELODIFESTIVALEN 2012 Delfinal 1 från VÄXJÖ!
ÅÅÅ åååå vad jag önskar att jag kunde ha syrran och C bredvid mig imorrn, det hade varit sååå roligt.
Men vi får ha varandra på tråden OM jag tittar på tvn då....är nämligen bjuden på lite Årsfest med den enda förening jag är medlem i...vill gärna ställa upp och gå på festen en stund när dom ordnar så bra.
Mat, musik, lotteri, överraskningar ska det tydligen bjudas på.

Min plan just nu är att springa dit en stund och sen antingen springa hem lr till Mia och kolla Mellon...det är INTE samma grej att se reprisen på söndagen...då man säkert inte kunnat undgå att ha fått reda på vilka som gick vidare.
Humdidumdidum VAD GÖRA med detta I-landsproblem?. (Om inte detta är ett I-landsproblem så vet jag inte vad!)

Ja i allafall så ser startfältet imorrn ut som följer:

Sean Banan - Sean den förste banan - Het kandidat till nästa Hitz for kidz skiva kan jag tro samt kommer säkert vara välspelad på varje barnkalas/disco resten av året. FINAL

Abalone Dots - På väg - Något säger mig att jag kommer gilla denna låt, kan inte sätta fingret på det men brukar va svag för deras typ av musik. ANDRA CHANSEN

The Moniker - I want to be Chris Isaak - Ska bli mycket intressant att se om han e inna på samma spår som förra året, alltså med en låt och ett framträdande som är trallvänligt och lite tokroligt sådär. Han säger själv att detta är "heeeeel annorlunda", men jag tvivlar.
(Efter att ha lyssnat 1 minut på Svt Play kan jag säga att den VAR annorlunda...och trist.)

Afro-Dite - The boy can dance - Troligtvis helt chanslös OM den inte tilltalar barnen som får föräldrarna att ringa och rösta ELLER de som tycker att det ska BARA ska va old school schlagerdiscodängor i festivalen....för jag kan tänka mig att det är en sån låt. Och deras scenkläder är pastellfärgade och SÅ RÄTT....men ändå SÅ FEL.

Dead by April - Mystery - Tycker artistnamnet låter så sorgligt och detta är inte min typ av musik men den kan säkert gå bra. Det mörka spåret funka ju för Nicke Borg förra året, detta är dock inte riktigt samma typ av låt.

Marie Serneholt - Salt & pepper - Jag kommer säkert ryckas med av den här (förmodade) glada poplåten med tillhörande gruppdans och en övertänd Marie. Men tvivlar på att den kommer vidare till andra chansen ens. Hon har otur Marie...verkar som ingen riktigt tror på hennes musikkarriär nu för tiden och låten e faktiskt inget vidare.

Thorsten Flinck och Revolutionsorkestern - Jag reser mig igen - Kvällens intressantaste nummer....det ska bli mycket skoj att se va han hittar på. Enligt Markus Larsson (bästa kommentator/krönikören) på Aftonbladet "sprätter han till, jazzar ut till höger, pumpar med armbågarna".....det verkar ju lovande haha. FINAL

Loreen - Euphoria - Hon e svår så svår Loreen, men låten har ett bra beat och kommer säkert växa med tiden. Men om den kommer ta sig vidare efter bara en lyssning är svårt att säga...Andra chansen isf. ANDRA CHANSEN

Japp så tippar jag, ska bli skoj att se om man har några rätt....Caroline brukar oxå tippa och vi tippar alltid olika och hon brukar ofta tycka att 90% är bölrötet efter första lyssningen..hihi....eller hur?. ;)

Köss
Kommentarer
Postat av: c

Stämmer bra.. Inte mycke som biter på mig :-)

2012-02-04 @ 12:57:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0