Skräll & hej

Far o fläng. Det gjorde vi igår...va i stan för första gången sen Agnes kom till jorden. Som tur va var L med i bilen så det kändes inte så nervöst, värre blir d nog imorrn när vi ska iväg själva.

Såhär ser man ut när allt går bra i bilen. =)
Nu till något viktigare??? (AHUM HAHA!) ;)

Jaha brun-Björn till final....d trodde man väl aldrig fast ändå på nåt vis...men frågan är, röstade folk för att det var bra eller för att "jävlas"???
Alltså jag tyckte bannemig inte att det var helt värdelöst....på nåt vis tyckte jag om det lite...så annorlunda och Ranelid är ju en speciell typ alltså....det finns ingen som han på gott och ont.


I vilket fall som helst så började vi kvällen med att natta lillan och sen hugga in på en tacobuffé.
Smakade även på en ny tacorätt som bestod av tacochips under en röra av stekt kyckling blandad med kryddmix och créme fraiche o..lök...o nåt starkt tror jag att det var..ska be om receptet för GOTT vet jag att det var.

Sen var det dags att bänka sig..av nån anledning fick de måttligt intesserade killarna titta på denna "tv".


O vi töser som tyckte, bloggade, twittrade och facebookade för glatta livet hamnade framför denna:Oavsett så hörde och såg vi bra allihopa.
Trodde verkligen att Molly & Mattias skulle gå till final...men det ena M:et fick hamna på jumboplats stackarn.
Ska bli intressant att se hur det går för D:et ur EMD nästa vecka. Men gissning är: BÄTTRE! E:et kom ju tyvärr inte med i festivalen alls iår.
Youngblood till andra chansen ist för Mattias....helt fel! Dom kunde ju inte ens sjunga och låten var en trött upprepning, snygga va dom inte heller, va var bra egentligen?
Andreas Johnsons låt lät ju verkligen som Suedes...Markus Larsson på Aftonbladet höll med mig...lite musiköra har man nog ändå. =) Men han sjunger ju bra iaf så en andra chans var han väl värd.

.................................................................................................................................................

Mitt hår har ju vart en källa till många utbrott av frustration senaste tiden....igår chockade jag det med locktången.

Blev la helt okej och något annorlunda iaf. Vill att det ska växa ut till Molly Sandén hår till nästa lördag. HUR stor är det chansen haha!
(L tycker att hon är snygg men jag informerade honom snabbt om att hon är för ung, för långt bort och INTE MAMMA TILL HANS BARN).

Snöoväder ute....blir en innesöndag dåra. Förbereda lite inför veckan. Det står ju besök i stan, Bellafödelsedag, årsmöte och KALAS på schemat. =)

Köss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0