Solen strålar...

Solen strålar in genom fönstret och längtan efter värme blir oerhört stark.
Vi har haft en rätt bra natt och jag får tacka för tips och råd angående lillans snuva. =) Det vi gör verkar funka.

Igår var vi borta och firade mamma Lisbeth med paj, tårta lite dans och Melodifestival.


Mina gissningar var ju inte helt åt skogen iaf. Sonja Aldén gick ju ingenstans, låten var bara förtrökig och så förväntad...inte en gnutta överraskande i vare sig text, melodi eller klädsel.
Såg ni när Andreas Lundstedt försökte provocera lite genom att ta sig på det heligaste när han sjöng "Aldrig mera ska vi ääääälska"?. Det va väl busigt av Andreas...men det hjälpte inte hans sak.


Och det var väl The best of the worst som gick vidare kan jag tycka...förmodligen kommer det bättre bidrag framöver och ingen av gårdagens artister kommer nog stå som vinnare i Globen...det kan jag aldrig tänka mig.
Det jag undrar lite över är David Lindgrens klädsel? Hans fru hade stylat nummret och jag undrar lite hur hon tänkte med kostymen till den låten....helfel.

Agnes fick träffa sin moster ÄNTLIGEN och verkade nöjd med det...iaf en stund. Ibland blir det nog lite för mycket intryck för en sådan liten person. Söndagen ska därför mestadels tillbringas i hemmets lugna vrå.

Whitney Houston dog igår....av vad vet man inte än. Men hon hade ju tydligen grava narkotikaproblem, som dom säger på nyheterna. Det är lite sorgligt att tänka att hade hon vart uteliggare eller en vanlig mamma med knarkproblem så hade ingen tidning ens haft notis om dödsfallet. Det är skillnad på folk och folk.
Men klart är iaf att jag fortfarande ryser VARJE gång jag lyssnar på "I will always love you".

Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0