Jag tror

Tycka är det roligaste ju:

Youngblood - Youngblood - Men halloj här slungas man tillbaka till sent 90-tal...come back when you have a bit of oldblood in you and have learned to sing.

Maria BenHajji - I mina drömmar - En evighetssekund blir du ängeln i mitt rum, Inga tvivel, övervinna allt....tjoflöjt, alla meningar är med.

Mattias Andréasson - Förlåt mig - Tycker den har tydliga Eric Gadd-vibbar o så gränsar det lite till att han rappar pöjken...e lite allergisk mot den där handen som far fram och tillbaka för att FÖRTYDLIGA känslorna han sjunger om.

Love Generation - Just a little bit - (Får mig ju osökt att tänka på Gina G:s låt med samma namn). Deras låt förra året gillade jag skarpt....tyvärr känns detta som en liten upprepning med mindre energi.
Och är det bara jag som undrar vart den fjärde medlemen tagit vägen? Inte en rad har det stått om varför dom "bara" är 3 denna gång?. Men låten är nog bra nog för Andra chansen iaf.

Carolina Wallin Pérez - Sanningen - Jo det är väl trevligt att det är varierat utbud i tävlingen men det ÄR INTE KUL när en artist ser oitresserad ut på scenen och den minut jag sett så gör hon det. Låten behöver nog några lyssningar precis som Sara Varga förra året.

Andreas Johnson - Lovelight - HJÄLP MIG vad heter låten som den här låten låter som? Andreas! Skärpning, det är HAR vi hört förut.
(Sambon informerar om att det är Suede - Beautiful ones.)

Molly Sandén - Why am I crying - Hon sjunger ju bra, ingen tvekan om saken. Låten kan nog behöva en lyssning eller 2. Och jag förstår agtt hon vill ha mer attityd och en tuffar look iår men va hon tvungen att sno sitt ex:s kläder från förra året???

Björn Ranelid feat. Sara Li - Mirakel - Alltså jag tycker att det är är roligt på nåt vis...något helt annorlunda. Men om man bara lyssnar på Sara Li:s partier så är det en rätt catchy låt. Ranelids brunhet slår mig gång på gång, är det utomlandvistelse, är det sjuka mängder BUS, är det solariebränna? TELL ME!

Ja så vad blir det av det här?

Molly och Andreas till final.

Björn & Sara Li, Maria och Love G slåss om andra chansen.

Ja så säger vi så får vi se...såg att jag o min kära C är hyffsat överens denna gången...hon tror inte på Maria men en såndär gammelballadschlagerlåt kan nog tilltala en äldre publik som inte tycker att Mellon är nåt för dom längre.

Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0