Va tyckte vi da?

Har kollat festivalen på svt.se nu. Och det var väl en okej start eller hur?
Kunde man ju gett sig tusan på att Dead by April har en fanskara stor nog att garantera dom en finalplats. Låten var ju inte värdelös men growling är inte riktigt min grej.
Gött att Thorsten (sminkad som en döing?) och bananen bara kom till Andra chansen. Förhoppningsvis kommer det bättre bidrag dit senare så det inte blir final för d låtarna. Kul att dom var med men till final ska dom inte.

Men helt rätt att Loreen gick direkt till final...nu har man ju inte hört resten av bidragen men en vinst för henne skulle inte förvåna mig. Det skulle vara riktigt kul att se hur det skulle gå i ESC med en sådan låt.

Programledarna var bra, något styltigt prat, det låter så märkligt när man artikulerar sådär överdrivet som det ofta blir med manuskort i hand. Helena Bergström har ju alltid vart en favorit och hon gjorde riktigt bra ifrån sig. Kul när hon klätt ut sig till 3 olika schlagertittare.
Gina var oxå bra men tyvärr kommer jag nog störa mig på hennes axelryckningar i varannan mening.
Sara Dawn Finer var den som berörde minst...sen undrar jag hur man kom i hennes klänning...den såg väldigt stel ut...kanske en sån som sys på kroppen?.


Det är snart lördag igen...då ska vi fira mamma. =)

KössKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0