ÅÅÅ mat

Det är ju Lars som lagar maten för tillfället....och jag (vi) som äter den. Som tur är har vi en snäll liten tös som sover rätt mycket nu i början vilket gör att vi har kunnat äta i lugn och ro så gott som varje dag.....det är få förunnat har jag förstått.
Igår gjorde han korvstroganoff....o vilken korvstroganoff sen...d va själ och hjärta iden och den smakade kanongott...men det gör det mesta nu för tiden för jag e ALLTID hungrig och sugen när det ställs fram något....tur för mig.

Igår fick Agnes en hälsning från en av sina killar...som hon inte träffat än.Han skriver ruskigt bra för o va 10 månader. ;)

Snackade med syrran förut och kom då fram till att jag (vi) fyller år imorgon...av nån anledning hade jag fått för mig att det va på tisdag jag kommer ett steg närmare 30.
Mor erbjöd sig att fixa tårta o komma hit med....för en gång skull hade jag inte en tanke på bjudning men det är roligt att folk kommer ihåg mig o vill komma. ;) Vi får dela upp det lite för Agnes skull. Har märkt att hon märker direkt när det är mycket på gång för då vill hon bara ligga nära o snutta....som skydd för allt liv runtikring tror jag.Redan ett år sen firande på Buddys...sen dess har det hunnit komma inte mindre än 4 barn från kvinnor som var med denna kväll....D NI! FATTA SJÄLV!


För att inte tala om Ove, Aston & Anton som oxå kommit 2011...jag har säkert glömt nån.

Häääää nu blire lite käk för mini o sen ska vi premiärprova vagnen....EXITING!

Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0