Omställning.

Det är en omställning, det här föräldraskapet..d vet ni ju alla. Vetskapen om att man inte kommer få sova en hel natt är nog det som påverkar mig mest tror jag. Hittills har d gått över förväntan ändå men sömnen, det måste man ju ändå säga. Men man är ju så van att bestämma över sin egen tid.
Men hon är ju fantastisk för att vara så liten. Sova på pappa är nog bland det bästa hon vet just nu...han e så lugn o trygg.

Nu sitter hela familjen och tittar på Idrottsgalan. Hittills tycker jag att Robin klarar sig riktigt bra ur humorsynpunkt.....skämten brukar ju oftast känna OERHÖRT krystade på sådana där tillställningar.
O så Anna Blomberg som Lill-Babs...för att inte tala om Niklas (som brukar intervjua på stan i "Skavlan"), så jädra skön kille alltså. (Kolla in www.svt.se och fredagens avsnitt av "Skavlan" där han intervjuar barn, briljant!) 
Det enda jag irriterar mig på hittills är Anna Sahlin....bara för hon e så j*vla snygg!!! Grrrr!

Imorrn har Agnes bestämt att vi ska gå o hälsa på morfar (hennes alltså, inte min...han va för övrigt här idag tillsammans med min mormor....Agnes va go o satt i knät och kikade lite på dom.)

Det blir nån liten utflykt eller något besök varje dag nästan....en dag i livet går oerhört fort...idag gick vi upp kl 8 och helt plötsligt va klockan 20.....weird.

Nu gör Nicke Borg "London calling"...oxå det lite weird.

KössKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0