Reality shows.

Det finns hejdlöst många, i alla kanaler, hela tiden.
Hemmalivet gör ju att man kollar på en hel del av det utbudet. Idag kikade jag på Modelljakten på tv3play och Stylisterna på Kanal5play. Det e ju inte samma klass som t.ex Top model.
Framförallt så förvånas jag över att programledare/jury känns så onaturliga och styltiga i sitt prat.

Och nu vill jag bara säga jag är verkligen inget modeorakel, d blir som d blir och framförallt nu....första tanken är "kan man amma i den här"?
Men allt som "Stylisterna" har på sig känns så gjort, fräcka frisyrer alternativt "bryr mig inte fast fixad ändå"-frilla, tråkiga basickläder....varför e alla bloggare o modefolk så basic...jag menar hur spännande brukar Byline-bilderna i Style by Kling eller Sofies mode vara?
"ÅÅÅ har hittat en perfekt grå tischa, ett slätt guldarmband, militärgröna brallor eller nån enfärgad, stickad klänning"....WOPPIDO!
Några som man verkligen kan bli inspirerad av är Rebecka Simonsson och Rebecka & Fiona....dom tar ut svängarna iaf, även om jag kanske inte alltid tycker d e supersnyggt.

Just nu har jag säckat ihop totalt gällande kläder och håret ska vi inte ens prata om....men ge mig några månader o lite vårsol så ska jag nog vara på banan sen, ;)Köss


Kommentarer
Postat av: Lillstrumpisen

Blir nog inga problem Sofia.. just nu så njuter du ju i fulla drag. Tycker ändå du är fin om du är <3

2012-01-25 @ 11:17:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0