En välbehövlig paus

Ja det tog vi idag jag o fisan. Efter 1½veckas nästan oavbrutet flyttande så har vi idag bara glidit....promenad och fika med några vänner har det blivit.
Visa tog morotskaka, andra prinsesstårta, jag slog till på en havrekaka......finns ju mycket gott men inte så mycket jag tål tyvärr.
Men det var hursomhelst riktigt nice att bara kunna ta tillvara på denna fina dagen.
Killarna busade med varandra, lite för närgånget emellanåt så mammorna fick sära på dom efter en stund...d e ju så med barn...d ska petas i munnar o tryckas in fingrar i ögon o sådär, inte så skönt.
Agnes är ju minstingen i Elvorna men hon börjar allt närma sig de andra i utvecklingen...½år år hon ju faktiskt på lördag..otroligt men sant. Hon vrider o vänder på sig, gör antas...förlåt ansatser att vilja sätta sig upp själv, gillar att stå upp i våra knä o sådär, käkar gröt o smakar på mat med stor nyfikenhet. Mycket roligt.
 
Nu ikväll har jag haft det gött, A somnade tidigt så passade på att sätt mig på altanen med lite göttit.
Den fina tekanna/koppen är köpt i Gdansk....blev såååå glad när jag hittade den eftersom jag letat som tusan efter just en sån. Mitt bästa Polen-köp.
O boken Camilla Läckbergs "Änglamakerskan" är riktigt bra....har svårt att lägga ner den. Lite sorglig är den och samtidigt som jag väldigt gärna vill veta hur det går vill jag inte läsa färdigt för då har jag ju läst den.
Ska faktiskt fortsätta läsa nu.....har ju ändå igen tv än.
 
Köss
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0