Packa för tusan

Jajemen det packas på körsen o tvären här...det ska flyttas o resas o saker ska i väskor, i lådor, ut o förrådet, till tippen, till loppis. Eller ja loppise e avklarad och jag tjänade mig iaf en liten hacka på lite kläder och pryttlar. En del fick ju åka med hem igen men antingen skänker jag d till bättre behövande eller försöker med en loppis till...har inte bestämt mig. Det som e lite kul med loppisar är att se vad folk köper och vad dom vill betala för andras grejer. Det är roligt att se vad andra tror att dom kan få....alltså saken är ju den att folk vill ju inte betala nåt för grejerna.
Som igår, jag tog 10, 5 & 1krona för det mesta och då gick det ju att kränga rätt mycket...men tar men 40 spänn för ett plagg eller 70 spänn för en sockerskål då har man nog missuppfattat det lite...loppis ska ju vara billigt och folk älskar ju att föra fynd.
Mitt gamla krimskrams såldes för 1:- styck och då plockade ju många åt sig för en 10krona, som barnen plockar smågodis på fotbollsmatchen. =)  

Efter loppisen blev d lunch hos päronen och sen hem för att röja undan lite..vid 19snåret ramlade det nämligen in lite folk i vårt vardagsrum.

Här är jag med farbror Fredriks nya flamma. Polski o kan inte så mycket svenska än så fick öva på min engelska under kvällen...o lite på min polska oxå faktiskt. Det är ju alltid trevligt att kunna d vanligaste fraserna som Hej odnatt, Hur mår du o.s.v.


Ebba var glad över att få en uppgift..mata bäbisen..Ebba älskar bebisar o ska själv ha en när hon blir stor. =)

Kvällens födelsedagsbrutta.....men hon fyllde ju inte jämt så det firades inte så värst...en skål så va d färdigt.

D va lite svårt att fota Fredrik för det mesta man såg va hans tröja. ;)
Ja minsann...en trevlig kväll va d.

Hääää dags att fortsätta packa!

Köss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0